Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil Lefter MUJO

Ferma merret me kultivimin e mollës. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik, por gjithashtu edhe ai i gjelbër, i cili kryhet me anë të frezimit.

Ferma Vasil Lefter MUJO
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

11,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Kjo mollë është mjaft e veçantë për vlerat e saj kuruese edhe dietike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5