Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrika ZYFI

Ferma merret me kultivimin e fasules dhe të qepës. Prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe plehërohen me pleh organik.

Ferma Petrika ZYFI
Adresa Qyteti Bilisht, komuna Miras, fshati Dobranj Korçë
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Boshgradi

Varietet me rendiment të lartë, shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Vasule shumë e shijshme në konsumim. Zien shpejt dhe ka vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5