Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alfred MULOSMANI

Një fermë e vogël, e njohur për rritjen e bagëtive në përgjithësi dhe e viçave ne veçanti. Të rritur pa koncentrate, mishi i bagëtive të kësaj ferme ashtu sikur vetë bagetitë është shumë cilësor.

Ferma Alfred MULOSMANI
Adresa Ne hyrje te fshatit Bujan
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 1 muaj

Varieteti: Rrace vendi

Viça të rritur me nje kujdes mjaft të madh dhe cilësor. Mishi i tyre është mjaft i ushqyeshëm, i shëndetshëm dhe i shijshëm.

Lule lakre
Lule lakre 40 Lekë/kg

70 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Lule lakër, me një shije mjaft të veçantë. Janë të ujitura me ujë bjeshke, nën klimën e mrekullueshme të vendit. Thjesht janë shumë të shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5