Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artan DEGA

Një ndër fermat më të mirëmbajtura ku mund të gjeni gjithçka, si prodhime bujqësore dhe nga ato blegtorale. Familjarët në bazë të punës së tyre kanë bërë të mundur që ferma të shndërrohet në një biznes mjaft fitimprurës, por dhe në një mjedis të këndshëm.

Ferma Artan DEGA
Adresa Shoshan
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 80 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Domate te vogla

Domatet tona janë mjaft të shijshme, edhe pse me përmasa të vogla. Cilësore, të shijshme dhe të shëndetshme.

Djath lope
Djath lope 300 Lekë/kg

20 kg në 1 muaj

Djathë lope, mjaft i shijshëm, me të gjitha vlerat ushqyese dhe të nevojshme. Ndër prodhimet më të shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5