Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Isa DEGA

Një fermë e vogël, por mjaf fitimprurëse. Gjatë sezoneve të prodhimit kjo fermë shndërrohet në një zonë mjaft tërheqëse për syrin e njeriut, por edhe fitimprurëse për familjarët.

Ferma Isa DEGA
Adresa Në hyrje të fshatit Bujan
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Speca
Speca 80 Lekë/kg

40 kg në 12 muaj

Varieteti: Speca te kuq

Specat e kësaj ferme janë ndër llojet më të preferuara të specave të kuq. Kanë përmasa të mëdha dhe janë të shijshëm dhe cilësore.

Lule lakre
Lule lakre 50 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Lule lakër, me gjethe të mëdhaja, me shije të veçantë dhe e përshtatshme për një sallatë duke marrë të gjitha vlerat ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5