Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bela BALILI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici , mish vici per shitje ndersa qumeshtin e lopes per perdorim vetjak. Prodhon patate ne sasine 30 kv produkt per shitje.

Ky fermer gjithashtu prodhon dhe produkte te tjera të cilat i ka per konsum vetjak perime si: speca, domate, kastraveca, patellxhan, bamje, bizele, sallat jeshile, qepe, patate dhe fasule.

Ferma Bela BALILI
Adresa Rodenj
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Toka ku do të mbillen patatet është plehëruar me pleh organik të marrë nga fermat që gjenden në këtë zonë.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5