Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fation METE

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 20 krere dhi race15 keca per shitje, dhe dhe 3 dele per perdorim vetjaprodukt per shitje. Gjithashtu merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici ,mish vici per shitje. Gjithashtu kultivon 1000 m2 fasule produkt per shitje.

Ky fermer gjithashtu prodhon dhe produkte te tjera të cilat i ka per konsum vetjak perime si: speca, domate, kastraveca, patellxhan, bamje, bizele, sallat jeshile, qepe, patate dhe fasule. Ne siperfaqen 5000 m2 prodhon jonxhe , tershere, miser ne siperfaqen 3000 m2 per baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Fation METE
Adresa Rodenj
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 280 Lekë/kg

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Ky lloj produkt përdoret për konsum te përditshëm, mishi i kecit ka vlera ushqyese, rekomandohet te konsumohet në sasi të vogla për shkak të nivelit të lartë të indyrnave

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Ky lloj produkt përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijve.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në kuzhine. Fasulja ka proteina në përbërje dhe vlerë biologjike të ngjashme me proteinat shtazore. Rekomandohet të konsumohet nga njerëzit me sëmundje inflamatore të veshkave dhe sëmundjeve të gurit në fshikëz.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5