Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lefter PURIQI

Ky fermer merret vetem me kultivimin e lajthise ne siperfaqen 4000 m2 , me sasine 800 kg per nje vit.

Ferma Lefter PURIQI
Adresa Kelcyre
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lajthi
Lajthi 400 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe si frut i thatë. Konsumimi i lajthisë ndihmon në luftimin e sëmundjeve të zemrës, anemisë, si dhe në luftimin e kancerit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5