Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aleksander PURIQI

Ky fermer merret me kultivimin e pemeve si: 2000 m2 lajthi dhe 60 rrenje shege.

Ferma Aleksander PURIQI
Adresa Kelcyre
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lajthi
Lajthi 350 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe si frut i thatë. Konsumimi i bajameve ndihmojnë në luftimin e sëmundjeve të zemrës, anemis, si dhe në luftimin e kancerit.

Shegë
Shegë 120 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm. Përdorimi i shegës rekomandohet të konsumohet nga individët që kanë probleme, duke përdorur lëkurën, gjethet dhe farat e saj për diarrenë, dizenterinë kronike dhe plagët. Farat e pabëra përdoren për temperaturën, ndërsa të pjekurat për kollën.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5