Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Adem GOXHO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 20 krere dele dhe 15 qengja per shitje, gjithashtu mbareshtron nje lope dhe mish vici produkt per shitje. Ky fermer kultivon ne siperfaqen 4000 m2 grure, miser, tershere si baze ushqimore per blegtorine.

Ky fermer kultivon perime per perdorim vetjak si :speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, bamje, sallate jeshile dhe peme si vresht per perdorim vetjak.

Ferma Adem GOXHO
Adresa Podgoran
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 320 Lekë/kg

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5