Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Edi KOPOLLARI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 200 krere dele dhe 150 krere qengja produkt per shitje, gjithashtu edhe 70 kc qumesht dele. Gjithashtu ky fermer mbareshtron edhe 10 dhi dhe 1 lope per perdorim vetjak ndersa mish vici per shitje.

Ky fermer kultivon edhe miser , jonxhe, tershere ne siperfaqen 30 dylym si baze ushqimore per blegtorine si dhe me vreshtari ne siperfaqen 200 m2 per perdorim vetjak. Gjithashtu kultivon perime si: speca, domate, qepe, paate, fasule, bamje, mashurka etj

Ferma Edi KOPOLLARI
Adresa Podgoran
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 320 Lekë/kg

150 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Qumësht dele
Qumësht dele 80 Lekë/litër

7,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5