Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjegji TURABIU

Ky fermer merret me kultivimin e 15rrenje rrush varieteti "Merlot" , 6 rrenej ullinj varieteti "Frantoj" nga te cilat tregton rreth 100 litra vaj dhe 500 kg ullinj.

Ky fermer kultivon perime si :speca, domate, qepe, patate, fasule, etj per perdorim vetjak.

Ferma Gjegji TURABIU
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 200 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Frantoj

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim dhe për prodhim vaji, gjithashtu mund të themi se gjethet e ullirit veprojnë drejtpërdrejt kundër hipertensionit, sidomos në fazën fillestare ulliri ka veti dhe të uli ethet e të pakësoje sasinë e sheqerit në gjak.

Vaj ulliri
Vaj ulliri 600 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Frantoj

Ky lloj produkti përdoret për konsumim vetjak, ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatime të ndryshme. Ky lloj varieteti përdoret për të prodhuar sasi dhe cilësi shumë të mirë të vajit, gjithashtu i jep dhe një aromë të këndshme vajit kur e konsumon.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5