Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjergji BULO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje, qumeshtin per perdorim vetjak dhe gjize ne sasine 200 kg per shitje ne vit.

Ky fermer kultivon jonxhe, miser, grurene siperfaqen 3 ha per baze ushqimore per blegtorine. Gjithashtu ky fermer kultivon edhe perime si : speca, domate, qepe, patate, fasule, etj prer konsumim vetjak ne sasi te vogel.

Ferma Gjergji BULO
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Gjiza zihet nga vetë fermeri me familjarët e tij. Duhet theksuar se gjithçka bëhet në mënyrë tradicionale dhe brenda standarteve. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Vici eshte rritur në mënyrë natyrale. Shume i shijshem ne konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5