Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Astrit ZOTO

Ky fermer merret me kultivimin ne siperfaqen 5000 m2 vresht varieteti "Merlot", nga te cilat 30 kv rrush dhe 2 kv raki produkt per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si speca, domate, qepe, patate, fasule per perdorim vetjak.

Ferma Astrit ZOTO
Adresa Piskove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 80 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit "Merlot", ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçise, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rakia prodhohet nga distilimi i lengut te rrushit "Merlot", cilesi shume e larte. Ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem per gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe sherben si disifektant.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5