Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjergji KOTORI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici , mish vici per shitje, si dhe ne siperfaqen 2000 m2 rrush varieteti "Debine" dhe "Mavrut" nga te cilat 20 kv rrush per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca etj per perdorim vetjak.

Ferma Gjergji KOTORI
Adresa Piskove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

Rrush
Rrush 80 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Debine, Mavrut

Ky lloj varieteti piqet heret, eshte i embel. Rrushi mund te prodhoje vere mjaft te embel, eshte shume i shijshem ne konsumim si frut.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5