Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron JACE

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 10 dynym vreshta varieteti Merlot nga te cilat prodhon vere dhe raki ne sasine 7 kv raki dhe 5 kv vere.

Ky fermer merret edhe me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, kastraveca, etj per perdoirm vetjak.

Ferma Agron JACE
Adresa Piskove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

700 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Eshte e zier me shume kujdes nga fermeri. Nuk ka asnje lloj perberesi tjeter brenda.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

500 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Eshte nje vere me pamje shume terheqese fale tonalitetit vjollce me intesitet te larte. Aroma: e paster dhe transparente, karakteristike e varietetit. Shija: E ekuilibruar dhe me karakter rinor.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5