Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pandeli ARKA

Ky fermer merret me blegtori merret me mbareshtrimin e 100 krere dele si dhe 70 krere qengja per shitje, gjithashtu edhe 50 kv qumesht per shitje. Ky fermer merret edhe me kultivimin e tersheres dhe jonxhes ne siperfaqen 2000 m2 per baze ushqimore per blegtorine. Gjithashtu kultivon edhe perime si :speca, domate, qepe, patate, fasule, kastravece dhe peme frutore si :rrush dhe molle per perdorim vetjak.

Ferma Pandeli ARKA
Adresa Zhepove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 320 Lekë/kg

70 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe personat qe kane energji te brendshme te tepert, eshte me mire t'a evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Qumësht dele
Qumësht dele 80 Lekë/litër

5,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5