Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bashkim ISMAILI

Ky fermer merret kultivimin rrushit, varieteti Merlot ne siperfaqen 2000 m2 nga te cilat prodhon 1000 litra vere dhe 500 litra raki per shitje. Gjithashtu ky fermer kultivon edhe patate ne sasine 2 kv dhe dOmAte nE sasinE 2 kv produkt per shitje ne siperfaqen 1000 m2. Ky fermer mbareshtron edhe nje lope dhe nje vic per shitje, qumeshtin e lopes per perdorim vetjak.

Ky fermer kultivon edhe perime per perdorim vetjak si :fasule, speca, kastraveca, bamje, bizele, patellxhan etj dhe peme frutore si rrush, qershi, fiq.

Ferma Bashkim ISMAILI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

500 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rakia prodhohet nga distilimi i lengut te rrushit "Merlot", cilesi shume e larte. Perdoret per konsum te perditshem per gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe sherben si disifektant.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

1,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Eshte nje vere me pamje shume terheqese, e paster dhe transparente, shija e ekuilibruar dhe me karakter rinor.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Toka për mbjelljen e patateve është plehëruar me pleh organik dhe gjatë periudhës së vegjetacionit ështe siguruar ujitje e bollshme.

Domate
Domate 70 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Toka ku mbillen domatet, është plehëruar me pleh organik të marrë nga bagëtit që ka në pronësi ferma.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5