Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fredi SHKURTI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje krere lope dhe nje vic per shitje, gjithashtu merret me shitjen e 200 kg gjize ,kultivon jonxhe dhe tershere ne siperfaqen 2 ha si baze ushqimore per blegtorine.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si speca, domate, qepe, patate, fasule, bamje, kastraveca etj.

Ferma Fredi SHKURTI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5