Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fejzi LESKOVECI

Ky fermer merret me kultivimin e bimeve medicinale si :sherebel,rozmarine, bar blete ne siperfaqen 3 ha produkt per shitje nga 50 thes per secilin produkt per shitje. Eshte fermer qe tregton 400 lloje te ndryshme bimesh medicinale por produktet e permendura me lart i kultivon vet ne nje eksperience mbi 10 vjecare.

Ferma Fejzi LESKOVECI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule Sherebel
Lule Sherebel 1.000 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: sherebel

Eshte fermer qe tregton 400 lloje te ndryshme bimesh medicinale por produktet e permendura me lart i kultivon vet ne nje eksperience mbi 10 vjecare.

Kushtrim brezhnica Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Persh jam I interesuar per sherebel sasi 20.000 kg mund te me kontaktosh te Ku NR 0037745212813 what's upp ose viber

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5