Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Genti AGUSHI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 100 krere dhi nga te cilat 50 krere dhi nga te cilat 50 krere keca dhe merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici produkt per shitje, gjithashtu kultivimin e bazes ushqimore per blegtorin e kultivon vete jonxhe, tershere. Ky fermer mbareshtron edhe 50 pula nga te cilat shet edhe pula edhe veze 100 k/jave.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e pemeve frutore si :arra, qershi dhe molle nga 20 rrenje per secilen produkt per shitje. Ky fermerkultivon edhe perime per perdorim vetjaksi: speca, domate, qepe, patate, fasule, sallate, kastraveca,etj.

Ferma Genti AGUSHI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 280 Lekë/kg

50 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Kecat kanë mish mjaft i shijshem, kur kanë lindur janë ushqyer me qumësht, dhe tani ushqehen në kullotë. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i kecit ka vlera ushqyese.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

5,000 njësi në 12 muaj

Varieteti: veze pule

Këto vezë janë pa omgj, janë plot me vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5