Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Luan XHAXHAJ

Ky fermer merret me kultivimin e frutikultures, kryesisht arre dhe ftua, produkt per shitje nga 50 rrenej per secilen.

Ferma Luan XHAXHAJ
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Arra
Arra 400 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Arren e perdorim te thate por gjen perdorim mjaft te gjere ne familjet Permetare edhe si gliko. Arra ul nivelin e yndyrave te demshme ne gjakrrjedhje.

Ftua
Ftua 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky varietet eshte Vendi i paster. Produkti eshte BIO dhe perdoret per konsum familjar ose per embelsira, recel, komposto gliko.favor jane kushteve kimaterike qe ftonjt e kesaj zone behen shume cilesore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5