Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hetem ZHEPOVA

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici produkt per shitje, gjithashtu kultivimin e bazes ushqimore per blegtorin e kultivon vete jonxhe, tershere.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e pemeve frutore si :arra, qershi, molle, fiq etj per secilen produkt per shitje. Ky fermer kultivon edhe perime per perdorim vetjaksi: speca, domate, qepe, patate, fasule, sallate, kastraveca,etj.

Ferma Hetem ZHEPOVA
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5