Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hodo BEJDULLAI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 13 krere dele nga te cilat 10 krere qengja per shitje e, gjithashtu kultivimin e bazes ushqimore per blegtorin e kultivon vete jonxhe, tershere.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e pemeve frutore si :arra, qershi dhe molle , ftua Ky fermerkultivon edhe perime per perdorim vetjak si: speca, domate, qepe, patate, fasule, sallate, kastraveca,etj.

Ferma Hodo BEJDULLAI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5