Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Idajet BEQARAJ

Ky fermer merret me kultivimin grurit ne siperfaqen 7000 m2 dhe miser ne siperfaqen 12000 m2 produkt per shitje.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e pemeve frutore si :arra, qershi dhe molle dhe vreshtari, rrush Merlot,gjithashtu edhe perime si speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca,etj.

Ferma Idajet BEQARAJ
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxierrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin e (qumeshtit, mishit).

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5