Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kamber NEBIAJ

Ky fermer merret me kultivimin 7000 m2 jonxhe, grure 2000 m2 miser 2000 m2 produkt per shitje.Ky fermer mbareshtron edhe 15 pula nga te cilat shet edhe pula edhe veze 40 k/jave. Gjithashtu ne siperfaqen 1000 m2 kultivon vresht, varieteti Merlot produkt per shitje ne sasine 300 kg.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e pemeve frutore si :arra, qershi dhe molle, dardhe, fiq, pjeshke etj per perdorim vetjak. Ky fermerkultivon edhe perime per perdorim vetjaksi: speca, domate, qepe, patate, fasule, sallate, kastraveca,etj.

Ferma Kamber NEBIAJ
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 25 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Rritet shpejt dhe ka vlera ushqyese.

Grurë
Grurë 50 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Gruri është i dalluar për prodhimin e bukës cilësore.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin e (qumeshtit, mishit).

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

2,500 njësi në 12 muaj

Varieteti: veze pule

Këto vezë janë pa omgj, janë plot me vitamina.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit "Merlot", ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçise, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5