Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sokol MUCAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje loep dhe nej vici per shitje, gjithashtu 300 kg gjize per shitje. Ky fermer kultivon jonxhe ne siperfaqen 1000 m2 si baze ushqimore per blegtorine.

Kultivon perime si :speca, domate, qepe, salllate, patate per perdorim vetjak dhe ne sasi te vogel rrush produkt per shitje.

Ferma Sokol MUCAJ
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5