Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Krenar HASANI

Ky fermer merret me bujqesi, merret kryesisht me kultivimin e rrushit varieteti Merlot, mne siperfaqen 7000 m2 nga te cilat tregton rrush, prodhon vere dhe raki produkt per shitje.

Ferma Krenar HASANI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rrush i varietetit "Merlot". Mjaft cilesore ne perdorim.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

400 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Vere nga vreshti i varietetit "Merlot" e prodhuar ne kete ferme eshte shume e shijshme.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Te kultivarët për përpunim ose për prodhimin e rakise cilësorë,përfshihet kryesisht edhe rrush "Merlot" ,cilësi shumë e mirë. Përpunimi i rrushit, prodhimi i rakisë dhe ruajtja behet në kushte natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5