Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim HASANI

Ky fermer merret me kultivimin ne siperfaqen 2000 m2 grure, 1500 m2 miser, 5000 m2 jonxhe,5000 m2 tershere , produkte per shitje.

Ferma Kujtim HASANI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxjerrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshit, mishit).

Jonxhë
Jonxhë 25 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Rritet shpejt dhe ka vlera ushqyese.

Tërshërë
Tërshërë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo tërshërë është bio , cilesia e parë , është tërshërë vendi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5