Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Elton MALKA

Ky fermer merret vetem me kultivimin e 5000 m2 rrush "Merlot", rrush produkt per shitje.

Ferma Elton MALKA
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 80 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rrush i varietetit "Merlot", cilesi shume e mire.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5