Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asllan SAKO

Ky fermer merret me kultivimin evreshtit ne siperfaqen 7000 m2 nga te cilat rrush ne sasine 80 kv, prodhon 10 kv raki dhe 20 kv vere,10 kv per shitje rrush varieteti Merlot dhe Shesh i zi, gjithashtu merret me mbareshtrimin e 20 dele race spanjolle nga te cilat 10 qengja per shitje gjithashtu 2 lope dhe 2 vica per shitje. Ky fermer kultivon jonxhe, tershere,ne siperfaqen 3 ha si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Asllan SAKO
Adresa Psar
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 80 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot, Shesh i Zi

Te kultivarët për përpunim ose për prodhimin e verërave cilësorë,përfshihen kryesisht edhe rrushi varieteti "Merlot, Shesh i Zi", shije dhe cilesi.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

1,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot, Shesh i Zi

Eshte e zier me shume kujdes nga fermeri. Nuk ka asnje lloj perberesi tjeter brenda.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

1,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot, Shesh i Zi

Eshte nje vere me pamje shume terheqese fale tonalitetit vjollce me intesitet te larte. Aroma: e paster dhe transparente, karakteristike e varietetit. Shija: E ekuilibruar dhe me karakter rinor.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5