Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Flamur KASO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nej vici per shitje gjithashtu merret me kultivimin e 4000 m2 miser produkt per shitje dhe si baze ushqimore per lopen.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si:speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Flamur KASO
Adresa Psar
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshtit, mishit).

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5