Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Irakli TAFILI

Ky fermer merret me bujqesi , merret me kultivimin e domateve, specave, patellxhanit, kastravecit, afersisht 2 kv per secilin produkt, te cilat jane produkt per shitje si dhe perime te ndryshme produkt per perdorim vetjak.

Gjithashtu ky fermer kultivon edhe peme frutore kumbulla 20 rrenje produkt per shitje, gjithashtu dhe rrush per perdorim vetjak.

Ferma Irakli TAFILI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ferma kujdeset që të ketë një domate të paprekur nga sëmundjet, pasi një pjesë e mirë përdoret për turshi. Nëse është e prekur nga sëmundjet domatet do të prishet në konservim.

Speca
Speca 60 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi jeshile.

Ky lloj produkt përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë dhe përdoret në kuzhine i freskët dhe i konservuar si piper, në sallata dhe turshi. Speci ndihmon shërimin nga fruthi dhe dizenteria. Lëngu i tij përmban kripëra të hekurit, që pasurojnë hemoglobinën në gjak.

Patëllxhan
Patëllxhan 60 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti ka një konsum të gjerë në gatim dhe përdoret kryesisht për pjekje në zgarë, skuqje, mbushje, gjellë dhe turshi.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm dhe për konservim. Kastraveci është mjaft i pasur me kalcium, kalium, fosfor, si dhe vitamina A dhe C. Kaliumi i kastravecit ndihmon në ruajtjen normale të tensionit. Është rezistente në transport.

Kumbull
Kumbull 60 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Pema ka rritje te fuqishme, lëkura është mesatarisht e trashe e lëmuar, me ngjyre blu, mbi lëkure gjendet një shtrese dyllore me ngjyrosje blu. Tuli është i verdhe, konsistenca kompakte, në pjekje zbutet deri në një far mase. Shija e ëmbël e shishme, aromatike, bërthama ndahet plotësisht nga tuli. Piqet në pjesën e trete te muajit gusht e deri në shtator. I përshtatshëm për përpunim industrial si dhe për konsum te freskët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5