Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qani LAMCELLLARI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 80 krere dele dhe 50 krere qengja per shitje, gjithashtu qumesht ne sasine 30 kv produkt per shitje, me mbareshtrimin e nje lope dhe, nje vici per shitje. Merret me kultivimin e 2000 m2 jonxhe dhe tershere, miser ne siperfaqe te pergjithshme 10 dylym, produkt si baze ushqimore per lopen. Kultivon ne siperfaqen 1000 m2 fasule per shitje.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak gjithashtu rrush ne siperfaqen 400 m2 per perdorim vetjak.

Ferma Qani LAMCELLLARI
Adresa Rodenj
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

50 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

3,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasulet mbas mbirjes vaditen disa herë për arsye që gjat procesit te zierjes të marrin pak minuta, por kjo ndikon edhe në rendimentin e tyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5