Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asqeri YKAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 15 krere dele dhe 10 qengja per shitje, e dy krere lope dhe dy vica per shitje gjithashtu merret me kultivimin e 10000 m2 jonxhe, grure, miser dhe tershere produkt si baze ushqimore per blegtorine

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca dhe pemeve frutore si rrush, moll, qershi per perdorim vetjak.

Ferma Asqeri YKAJ
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5