Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tajar SADIKU

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje gjithashtu merret me kultivimin e 15000 m2 jonxhe produkt si baze ushqimore per blegtorine dhe miser dhe grure ne 10 kv secila produkt per shitje.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Tajar SADIKU
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmban ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshtit, mishit).

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxierrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5