Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Resul KAPOLLARI

Ky fermer merret me bujqesi , krysisht me kultivimin e domates ne siperfaqen 500 m2 ne sasine 10 kv dhe shalqin ne sasine 120 kv ne siperfaqen 3000 m2 produkt per shitje.

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje gjithashtu merret me kultivimin e 5000 m2 grure, miser produkt si baze ushqimore per lopen.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Resul KAPOLLARI
Adresa SUKE
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Shalqi
Shalqi 20 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm dhe gliko. Ky lloj fruti është i pasur me karotenoide, ideale për ta mbrojtur lëkuren nga rrezet e dëmshme te diellit.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ferma kujdeset që të ketë një domate të pa prekur nga sëmundjet, pasi një pjesë e mirë përdoret për turshi. Nëse është e prekur nga sëmundjet domatet do të prishet në konservim.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

objednavka.oz@seznam.cz Rating 0 Rating 1

Unë jam i interesuar në pjeprat. Shkruani çfarë të arrijnë masat dhe me çfarë çmimi. Si mund të fillojnë bashkëpunimin për eksport në Republikën Çeke. Debati sllovake, Çeke dhe polake S pozdravom StarBuy s.r.o. StarBuy s.r.o. Lidická 700/19 Veveří, 602 00 Brno IČO: 042 23 497 Prevádzka Velkosklad ovoce a zeleniny Kateřinská 9 Hodonín 695 01 Tel: 00420 727 886 003

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5