Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Clirim ISUFI

Ky fermer merret me bujqesi, merret me kultivimin e grurit, misrit, tershere ne siperfaqen 5 dylym per secilen produkt per shitje.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Clirim ISUFI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxjerrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshit, mishit).

Tërshërë
Tërshërë 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo tërshërë është bio , cilesia e parë , është tërshërë vendi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5