Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asqeri OSMANAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 200 krere dhi dhe 100 krere dele , 150 krere keca dhe 100 krere qengja produkt per shitje,dy lope dhe dy vica per shitje gjithashtu merret me kultivimin e 7000 m2 jonxhe dhe tershere produkt si baze ushqimore per lopen.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca dhe rrush per perdorim vetjak.

Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 260 Lekë/kg

150 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i kecit ka vlera ushqyese , eshte rezistent ne transport dhe ruhet ne kushte frigoriferike.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

100 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5