Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hysni TAHIRAJ

Ferma e Z.Hysni eshte e vleresuar nga te gjithe banoret e zones.Shquhet per prodhime te ndryshme blegtorale dhe bujqesore. Nder to mund te permendim ,mishin e dhenve dhe prodhimet e tyre. Gjithashtu dhe mollet apo pemet frutore.

Ferma Hysni TAHIRAJ
Adresa Mbi kthesen e Tahiraje
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dele
Dele 300 Lekë/kg

2 krerë në 1 muaj

Delet dhe qingjat tone jane te nje cilesie mjaft kualitative.Te pasur me vitamina ,me proteina dhe me yndyrna eshte me se e qarte qe bagetite tona jane nder me te mirat e zones.Prodhimet qe mund te merrni prej tyre mund te jeni celesi i nje shendeti te mire.

Qumësht
Qumësht 80 Lekë/kg

30 kg në 1 muaj

Varieteti: qumesht lope

Qumeshti i fermes sone eshte i pasur me kalcium dhe me vitamine D te cilat ndihmojne ne forcimin e kockave ne organizem.Qumesht mjaft i paster ,me veti dhe vlera ushqyese mjaft te larta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5