Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arjan KAPO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje dhe me mbareshtrimin e 15 krere dele dhe 10 krere qengja, gjithashtu merret me kultivimin e jonxhes, tersheres dhe misrit si baze ushqimore per blegtorine ne siperfaqen 2000 m2.

Ky fermer kultivon perime per perdorim vetjak si :speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca dhe rrush si peme frutore per perdorim vetjak ,etj.

Ferma Arjan KAPO
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5