Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zaim SINANAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 290 krere dele , 30 krere dhi , nje lope dhe nga te cilat qumesht ne sasine 100 kv per shitje, 150 krere qengja dhe nje vic produkt per shitje. Ne siperfaqen 2000 m2 kultivon jonxhe dhe tershere si baze ushqimore per blegtorine.

Ky fermer kultivon perime dhe peme frutore si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak dhe rrush , molle, qershi.

Ferma Zaim SINANAJ
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

10,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti eshte natyral pa perzieres, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

150 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5