Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jaup SADIKAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 70 krere dhi dhe 50 krere keca , gjithashtu merret me mbareshtrimine 2 krere lopeve dhe 2 krere vicave per shitje, 30 kv qumesht produkt per shitje.

Ky fermer merret edhe me kultivimine jonxhes, tersheres dhe miser ne siperfaqen 1 ha si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Jaup SADIKAJ
Adresa Zhepove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 260 Lekë/kg

50 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qumësht dhie
Qumësht dhie 60 Lekë/litër

3,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Dhie

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5