Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pandeli HARKA

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nj vici per shitje, gjithashtu edhe 1000 litra qumesht per shitje. Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, kastraveca etj dhe rrush. Ky fermer merret me kultivimin e jonxhes, tersheres ne siperfaqen 3000 m2 baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Pandeli HARKA Ferma Pandeli HARKA
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

1,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5