Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zaim MUHA

Ky fermer erret me kultivimin e sherebelit ne siperfaqen 3000 m2 , produkt per shitje.

Ferma Zaim MUHA
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Sherebel
Sherebel 80 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Sherebeli eshte mbjell ne token e tij. Eshte bime medicinale qe gjen perdorim ne mjekesine popullore, ne tregun e brendshem dhe te jashtem.

Kushtrim brezhnica Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Persh. Me duhet 20 ton sherebel mund t flasim ky esht NR im 0037745212823

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5