Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Romeo KRISTO

Ky fermer merret mr mbareshtrimin e 25 krere bleteve nga te cIlat prodhohen 50 kv mjalt shumelulesh produkt per shitje.

Ferma Romeo KRISTO
Adresa Fshati, Grabove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: shumelulesh

Mjalt shumelulesh prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5