Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rapo RAPO

Ky fermer merret me kultivimin e pemeve si ulliri ne sasine 46 rrenje te varietetit "Frantoj" jane ne prodhim gjithashtu dhe ne siperfaqen 4000 m2 ka mbjell perseri ulli viti i trete te cilat nuk jane ne prodhim.

Ferma Rapo RAPO
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 200 Lekë/kg

46 njësi në 12 muaj

Varieteti: Frantoj

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5