Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lefter DOSTI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje gjithashtu merret me kultivimin rrushit ne siperfaqen 2000 m2 Merlot nga te cilat 200 litra raki dhe vere ne sasine 100 litra per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, patate, qepe, fasule, sallate jeshile per konsumim vetjak.

Ferma Lefter DOSTI
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Ky fermer merret me mbareshtrimin e vicave te cilat i perdor per shitje per mish, i kontrolluar shume i shijshem ne perdorim.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rakia prodhohet nga distilimi i lengut te rrushit "Merlot", cilesi shume e larte. Ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem per gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe sherben si disifektant.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky varietet jep maksimumin e tij, duke perftuar nje verë mjaft cilesore, te qendrueshme, e shprehur dhe e larmishme ne aroma.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5