Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir MUHAMETI

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit ne siperfaqen 3000 m2 produkt per shitje , dhe me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, patate, qepe , fasule per perdorim vetjak

Ferma Fatmir MUHAMETI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 80 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit "Merlot", ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem por tipik eshte sepse eshte varietet qe perdoret per prodhimin e veres mjaft cilesore. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçise, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 kg në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Ky fermer merret me mbareshtrimin e vicave te cilat i perdor per shitje per mish, i kontrolluar shume i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5