Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Banush LAJVENI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vic per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si:speca, domate, qepa, patate, fasule etj per perdorim vetjak.

Ferma Banush LAJVENI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5